سرورهای HP
شرکت Hewlett Packard با سرمایه ۵۳۸ دلار توسط دیوید پاکارد و ویلیام ردینگتون هیولت در سال ۱۹۳۹ افتتاح گردید. این سرمایه اندک بعد از حدود ۷۰ سال به ۹۰ میلیارد دلار ارتقا یافت و در حال حاضر در بیش از ۱۶۰ کشور جهان فعالیت میکند. این شرکت پس از گذشت زمان زیر مجموعه هایی ایجاد و به یکی از قطبهای بزرگ صنعت کامپیوتر در دنیا تبدیل شد و هنوز هم در مسیر تحولات فناوری در صنعت الکترونیک پیشگام است. یکی از زیر مجموعه های HP که در تاریخ اول نوامبر سال ۲۰۱۵ به عنوان بخشی از این شرکت شروع به فعالیت نمود، شرکت Hewlett Packard Enterprise است، که شرکتی با سرمایه گذاری در زمینه فناوری اطلاعات و واقع در آمریکا می باشد.
بسیاری از سازمان ها به دنبال یک سرور بسیار کارآمد هستند که به راحتی بتوانند برای پایگاه داده، استوریج و برنامه های گرافیکی حجیم مورد استفاده قرار دهند. کمپانی قدرتمند HPE توانسته است که نیاز کاربران خود را به چنین محصولی به خوبی شناسایی کند و در این راستا در حال حاضر اقدام به تولید سرور های اچ پی سری G10، کرده است. این سرور ها در مدل های مختلف روانه بازار شدند. از جمله می توان به سرورهای HPE ProLiant DL580 Gen10 ، HPE ProLiant DL380 Gen10 و … اشاره کرد.
همانطور که در نسل های قبلی سرورهای ProLiant مشاهده می شد امنیت، مقیاس پذیری و قابلیت توسعه بالا از جمله مزیت هایی بود که این سری از سرور ها به همراه داشتند، لذا تمام این ویژگی ها را سرورهای نسل G10 نیز به همراه دارند.
در این بخش به بررسی این سرورهای HP خواهیم پرداخت.
HPE ProLiant Blade Servers
سرورهای HPE در رده ی سرورهای تیغه ای HPE ProLiant Blade Servers را می توان در ۶ دسته ی کلی تقسیم بندی و معرفی کرد.
- HPE BladeSystem Enclosures
- HPE ProLiant Server Blades
- HPE Virtual Connect
- HPE BladeSystem – Interconnects
- HPE BladeSystems Adapters and Mezzanines
- Storage Blades
HPE ProLiant DL Rack Mount Servers
سرورهای HPE در رده ی سرورهای رک مونت HPE ProLiant DL Rack Mount Servers به چهار دسته ی کلی تقسیم می شوند.
- HPE ProLiant DLx0 Servers
- HPE DL100 Servers
- HPE ProLiant DL300 Servers
- HPE ProLiant DL500 Servers